Tørrfiskgrateng -
Foto: Kjell Ove Storvik

Tørrfiskgrateng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens den kokte fisken. Kok makaronien mør, finhakk den og fisken. Lag en tykk hvit saus av smør, hvetemel og melk. Smak den til med salt og krydder. Bland inn fisk, makaroni og eggeplommer. Skjær de stivpiskede eggehvitene i. Ha blandingen i smurt form og stek den ca. 1 time i ovn ved 170 grader. Serveres med smeltet smør eller hvit saus. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.