Tørrfiskkrem -

Tørrfiskkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok tørrfiskfileten i lett saltet vann. Hell av vannet. Pisk fisken i mixer og spe med olje og melk. Ca 15 min pisketid. Smak til med salt og pepper. Del kremen i to og rør inn moset basilikum og tomat i hver sin del. Anrettes på råstekte poteter i skiver. Potetene stekes i olje og krydres med salt og pepper. Oppskrift: Rune Harper

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.