Tørrfisksuppe -
Foto: Bernt Raanes

Tørrfisksuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Før bruk må tørrfisken bløtes i kaldt vann i 6?8 døgn. Da kan den kokes og serveres som fersk fisk eller brukes som her i suppe. Du kan også få kjøpt utvannet tørrfisk. Start med tomatsausen: Kok alle ingrediensene i ca. 20 minutter, til sausen tykner. Surr tørrfisk, bacon, chorizo, løk og paprika i smør til grønnsakene mykner. Det skal ikke bli brunt. Rør inn tomatsaus og fiskekraft og gi suppen et oppkok. Smak om den trenger mer salt og pepper, sukker og chilipepper. Server suppen rykende varm med en skje rømme og en skive chorizo på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.