Tacolaks med potetmos -
Foto: TV2

Tacolaks med potetmos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med potetmosen. Skrell og del poteter og selleri i mindre biter, og kok møre i usaltet vann. Hell av kokevannet. Tilsett melk/ fløte og mos grovt opp med en visp eller med en "potetstapper". Smak til med salt og pepper. Del laksen i strimler/terninger. Rens og hakk løk, paprika og vårløk. Surr paprika og løk i olje i middelsvarm panne i 5-6 min. Tilsett laks og la surre i 2-3 min. Tilsett vårløk og erter, dryss over tacokrydder. Vend lett om og la alt trekke i til laksen er gjennomstekt. Server med potetmos.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.