Tacopizza med nachos - To favoritter på én gang, pizza og tacos.

Tacopizza med nachos

To favoritter på én gang, pizza og tacos.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør ut gjær i vann. Ha væsken i en eltebolle og tilsett sukker, salt og olje. Bland mel og bakepulver, tilsett 2/3 av melet i deigen og elt med krok. Spe med mel til passe konsistens, ikke for tørr. Dryss på litt mel og la deigen heve i bollen under klede til dobbel størrelse (ca 40 min). Fyll: Stek kjøttdeig, og krydre med tacomix. Trykk deigen ut i en form som er smurt med olivenolje. Du kan bruke 2 paiformer (diameter ca 26 cm), 2 store stekepanner eller en langpanne. Legg på et tynt lag salsa på bunnen, fordel nachos over og fordel osten på toppen. Legg kjøttdeigen på til slutt. Etterhev i 25 min., og stek ved 200°C i 25 min. Server med salsa og crème fraîche. Guacamole smaker også veldig godt til denne pizzaen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Go' gammeldags pizza
fav Tid: 120 min
Pizza - fra
fav Tid: 45 min
Tapasboller