Tagliatelle med blåmuggostsaus og valnøtter - Dette er en lett, rask og velsmakende middagsrett. Velg den blåmuggosten som faller best i smak. Her er det mange varianter å velge mellom.
Foto: Kim Holthe

Tagliatelle med blåmuggostsaus og valnøtter

Dette er en lett, rask og velsmakende middagsrett. Velg den blåmuggosten som faller best i smak. Her er det mange varianter å velge mellom.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Rist valnøttene i en tørr stekepanne eller stek de i stekeovnen ved 180 grader i 5 minutter. Mens vannet til pastaen koker opp, kuttes kyllingfiletene i tynne skiver og stekes i varm panne med litt smør. Sett til side. Kutt av ca 2 cm av den nederste delen av stilken på aspargesene eller ta tak i stilkenden omtrent midt på aspargesen og bøy den til den seige enden knekker. Skrell den nederste delen av stilken. Del aspargesene i mindre biter. Kok pastaen all dente i en stor kjele fosskokende vann tilsatt salt. Følg anvisningen på pakken for koktid. Sil av vannet og hell pastaen tilbake i gryten. Mens pastaen koker smeltes resten av smøret i en liten gryte. Tilsett blåmuggost, kremfløte og asparges. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett det stekte kyllingkjøttet de to siste minuttene. Smak til med salt og pepper. Fordel sausen og valnøtter over pastaen. Server straks med parmesan.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Hjemmelaget pasta