Tagliatelle med korianderstekt steinbit -
Foto: Tom Haga

Tagliatelle med korianderstekt steinbit

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dryss litt salt på steinbitfileten og stek i litt olje med god varme til den er gyllen. Sett ned varmen og krydre med pepper og koriander. Etterstek i ved svak varme i pannen i ca. 5 minutter. Varm oljen og ha i hvitløk, oliven og sitronskall. Tilsett tomatene og la det hele koke på svak varme i 10 minutter. Tilsett rikelig med frisk basilikum før servering. Server med kokt pasta. Lag gjerne din egen pasta når du har tid. Slik gjør du tagliatelle Kjør alt sammen i en foodprosessor til deigen danner små klumper. Kna så deigen sammen og la den hvile i minimum 1 time, dette gjør den mer elastisk. Kjevle deigen tynt i en pastamaskin og kutt i tynne strimler. Kok pastaen i ca. 1 minutt i kokende vann med salt. Sil av og bland med olivenoljen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?