Tagliatelle med røkelaks -

Tagliatelle med røkelaks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakket løk og hvitløk freses i stekepanne med olje. Senk til svak varme og tilsett røkelaks, tomater (skåret i terninger), sennep og crème fraîche. Tagliatellepasta til 4 personer kokes etter anvisning på pakken. Bland til slutt pasta og røkelakssaus. Smak til med salt og nykvernet pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?