Tagliatelle med reinskav -

Tagliatelle med reinskav

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek reinskavet i en blanding av olje og smør. Rens og stek soppen med. Hell på terningbuljong og smak til med salt, pepper og enebær. La sausen surre i 5-10 minutter. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og server den med renskavet. Prøv også å rive litt brunost over like før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Finnbiff
fav Tid: 120 min
Rådyrstek