Tahini saus -
Foto: Clotilde Dusoulier

Tahini saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha tahini i en bolle. Ha i urtene, sitronsaften og hvitløk (om du bruker det) samt litt salt og pepper.

Ha i en spiseskje kaldt vann og rør godt med skjeen. Når det er blandet, ha i en spiseskje vann til og rør igjen. Det er viktig å tynne ut tahinien litt og litt, eller så vil den fort klumpe seg og bli vanskelig å reparere.

Du ser at tahinien gradvis  blir mindre kornete, men fortsett til den får den konsistensen du ønsker. Noen liker den tykk (som dipp) og andre tynnere (som en saus).

Servér med grønnsaker (for eksempel gulrot, brokkoli, grønne bønner, aubergine, squash eller agurk). Eller som en dressing i salater.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Hummus
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold