Slik gjør du det:
En indisk klassiker som er forenklet slik at det går an å lage den i en vanlig norsk stekeovn. Vanligvis lager inderne denne retten i en spesiell tandooriovn. Bland sammen mynteyoghurt ingrediensene. Oppbevares i kjøleskap i 2-3 dager. Tørk av kyllingfiletene med kjøkkenpapir, slik at de er helt tørre. Bland sammen paprika, salt, yoghurt, chili, ingefær, hvitløk, safran, kanel og limejuice i en bolle. Ha kyllingen i bollen og sett den i kjøleskap i ca. 2 timer. Varm ovnen til 200 °C. Legg kyllingfiletene i en ildfast form, la litt av marinaden følge med. Hell over det smeltede smøret. Stek kyllingen i ca. 15 minutter. Stikk den med en kniv. Kommer det klar saft ut, er kyllingen ferdig. La kyllingen hvile i 5 minutter før den skjæres i skiver. Serveres med mynteyoghurt og naturris.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.