Tapas croquetas - De er enklere å lage enn man tror.
Foto: Christopher Sjuve

Tapas croquetas

De er enklere å lage enn man tror.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør i en tykkbundet kjele. Ha i mel. Rør rundt med en visp. La det steke i omtrent et minutt. 

Ha i litt og litt av melken og visp mellom hver gang, for å unngå klumper. La det koke i noen minutter. 

Hakk opp skinken og ha det i sammen med osten Rør godt. La det avkjøle helt i et kjøleskap. 

Når det er helt kaldt, bruk hendene til å forme kuler. 

Rull disse først i griljermel (brødkrumme), så i pisket egg, så i griljermel igjen. 

Rull så mange kuler du klarer. 

Varm opp oljen til den er omtrent 180 grader. Friter to og to kuler til de blir gylne. Legg dem på kjøkkenpapir og la dem renne av.

For å holde dem varme, legg dem i en ildfast form. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Arancione
fav Tid: 30 min
Blomkålgrateng