Tapas med stekt chorizo og hvitløk - Denne retten er lages med kun to ingredienser.
Foto: Erik Hannemann

Tapas med stekt chorizo og hvitløk

Denne retten er lages med kun to ingredienser.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens hvitløkfeddene og del dem i to eller tre. Skjær chorizoen i skiver.

Stek hvitløk og chorizo i olje på svak varme i ca 15 minutter. Vend underveis. Hvitløken må ikke svi seg.

Server gjerne med brød. Denne retten kan serveres alene eller som del av et tapasbord.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pølsespyd