Tapenade - Klassisk olivenpuré.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Tapenade

Klassisk olivenpuré.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll ansjosen og la den renne av.

Fjern olivensteinene og legg olivnene i en mikser sammen med ansjos og kapers. Hakk til du får en puré. 

Tilsett olivenolje til pureen har en konsistens som temperert smør.

Smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Remulade
fav Tid: 20 min
Pepperrotkrem
fav Tid: 15 min
Tunfisksalat