Taramosalata - gresk fiskerogndip - Taramá er gresk for "fiskerogn". Denne dippen har en vakker, lys rosafarge og mild, syrlig smak.
Foto: wikipedia.org

Taramosalata - gresk fiskerogndip

Taramá er gresk for "fiskerogn". Denne dippen har en vakker, lys rosafarge og mild, syrlig smak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Legg brødet i bløt i litt vann i 5 minutter. Klem deretter forsiktig ut vannet. 2. Ha fiskerogn, løk og ca. 1/3 av olivenolje i en food processor, og kjør i noen sekunder til den røde rognen er knust og massen er glatt. 3. Del det oppbløtte brødet i små biter, og tilsett det litt etter litt mens maskinen går. Ha i resten av olivenoljen og eventuelt linføroljen i en tynn stråle. Tilsett deretter sitronsaften sakte, slik at den ikke skiller seg. La maskinen kjøre ytterligere noen sekunder, til massen er lys rosa. 4. Drysss over hakket vårløk, eller pynt med svarte olivener før servering. Tips: Hvis taramosalátaen er for tykk, kan du spe med litt Farris, og vispe til den er lys og myk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Blekksprutgryte