Tartar av røykt ørret -
Foto: Aina Hole

Tartar av røykt ørret

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk rød løk og kapers. Bland majones og creme fraiche, pass på at det ikke blir for tynt. Smak til med salt, pepper og litt sitron og tilsett løk og kapers. Skjær den røykte ørreten i terninger og bland den forsiktig med majonesblandingen. Rør også inn den finhakkede purren. Vask salaten og legg den i isvann så den blir sprø, rist og tørk den godt. Drypp med olivenolje og dryss over litt salt og pepper. Legg en skje tartarblanding på hver toast og pynt med frisk salat. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Snitter
fav Tid: 45 min
Ishavsrøyetartar