Tartar med pepperrot - Tartar er godt. Men, det har aldri vært bedre enn med denne pepperrotkremen.
Foto: Erik Hannemann

Tartar med pepperrot

Tartar er godt. Men, det har aldri vært bedre enn med denne pepperrotkremen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pepperrotkrem

Bland sammen fløte, crème fraîche og pepperrot (fra tube, eller fersk og revet) i en bolle. La den stå over natten. 

Du kan piske den med håndmixer, men om du bruker en spumaflaske (kremsprøyte) så blir den veldig fyldig. 

Kjøttet

Hakk eller skrap kjøttet med en kniv. Ha den i en bolle med olivenolje, salt og pepper. 

Fordel på to tallerkener. Lag gjerne et rektangel, en sirkel eller hva du ønsker. 

Ha på pepperotkremen og pynt eventuelt med noen friske urter (på bildet ser du ryllik som vokser vilt på nesten alle plener). 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Roastbiff