Slik gjør du det:
Ha alle ingrediensene til tertedeigen i en food processor med hakkekniv og kjør på full hastighet til deigen samler seg. (Har du ikke food processor, smuldrer du først smøret i melet. Tilsett deretter melis og vann og kna deigen raskt sammen.)
Trykk deigen utover i 4 små, smurte paiformer (tartelettformer). Prikk paibunnene med en gaffel og fest en tynn remse aluminiumsfolie langsmed kanten av formene.
Stek tartelettene ved 200°C i 10 min. Fjern forsiktig aluminiumsfolien og stek kakene i noen minutter til, slik at også kantene får litt farge. Avkjøl.
Sett de kalde tartelettee på tallerkener. Smør vaniljekremen utover bunnen og pynt med jordbær.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.