Tempura -

Tempura

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Deig: Bland mel, salt og eggeplommer i en bolle. Spe i vannet mens du rører. Tilsett olje. Spe med halvparten av eggehvitene, rør forsiktig, ha i resten. Deigen skal bli lett og luftig. Det skal aldri mer enn 1/3 olje i en frityrgryte. Oljen skal være ca 180ºC. Dypp forskjellige grønnsaker, reker, scampi, etc. i deigen, og legg de i gryten når oljen er varm. La de steke på begge sider til de blir gylden brun. La de renne av seg på kjøkkenpapir. Legg bitene i en kurv/fat med servietter på bunnen. Det anbefales og dyppe bitene i soyasaus før de spises! Dippsausen: Legg skiver av ingefær og hvitløk i en liten skål. Skvis saften av lime over og fyll på med soyasaus. Rør om.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sashimi
fav Tid: 15 min
Caesarsalat