Teriyaki - Teriyakisaus er en saus du pensler på kjøtt, fisk eller fugl.
Foto: Erik Hannemann

Teriyaki

Teriyakisaus er en saus du pensler på kjøtt, fisk eller fugl.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus sitrongress og ingefær. Ha det i en kjele med kyllingbuljong, vann, soyasaus, sukker og honning.

La det koke på lav varme i omtrent 15 minutter. Sil av (eller bare løft ut sitrongress og ingefær med et dørslag). 

Når det kjøles ned skal teriyakisausen ha en konsistens som er lett å pensle med (ikke for tykk, ikke for tynn). 

Denne sausen brukes til å pensle på kjøtt, fisk eller fugl under steking eller grilling. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Thaisuppe