Terrin med vilt - En luksuriøs viltterrine til deg og dine venner.

Forretter og småretter

Terrin med vilt

En luksuriøs viltterrine til deg og dine venner.

Dette trenger du til 4 porsjoner

500 g kvernetreinsdyrkjøtt

500 g kvernet lettsaltet sideflesk

2 stk sjalottløk

1 ss smør

1 stk egg

0,5 dl cognac

1 knivsodd kajennepepper

5 stk knusteinebær

1,5 ts salt

0,5 ts pepper

10 stk aprikoser, tørkede

200 g svinefilet

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 1,5 timer. Bland alle ingrediensene unntatt svinefilet og aprikoser. La farsen trekke i kjøleskap i ca. 1 time. Renskjær svinefileten for sener og hinner og brun den i smør. Strimle aprikosene. Fyll halvparten av farsen i godt smurt form, legg på aprikoser og svinefilet og dekk med resten av farsen. Dunk formen mot benken slik at det ikke blir luftblærer i den ferdige terrinen. Stek terrinen til den er fast. Avkjøl den i formen under lett press. Server terrinen med rognebærgelé og brød.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 90 min

Tid: 1440 min

Tid: 1440 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nei, bildet er ikke photoshoppet

Denne og åtte andre rimelig drøye flyplasser.

Les mer

Er du smartere enn en skoleelev?

Husker du noe av pensum fra da du gikk på skolen?

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK