Terrin med vilt - En luksuriøs viltterrine til deg og dine venner.

Terrin med vilt

En luksuriøs viltterrine til deg og dine venner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 1,5 timer. Bland alle ingrediensene unntatt svinefilet og aprikoser. La farsen trekke i kjøleskap i ca. 1 time. Renskjær svinefileten for sener og hinner og brun den i smør. Strimle aprikosene. Fyll halvparten av farsen i godt smurt form, legg på aprikoser og svinefilet og dekk med resten av farsen. Dunk formen mot benken slik at det ikke blir luftblærer i den ferdige terrinen. Stek terrinen til den er fast. Avkjøl den i formen under lett press. Server terrinen med rognebærgelé og brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Viltterrine
fav Tid: 45 min
Rådyr wallenberg
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong