Terrine a la betasupe - En ny og kul lammerett ser dagens lys. Vi takker Geir Skeie for oppskriften.
Foto: Peter Nagy

Terrine a la betasupe

En ny og kul lammerett ser dagens lys. Vi takker Geir Skeie for oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kok kjøttet mørt i vann og ha i grønnsakene kuttet i terninger og kok til de er møre. Sil kraften, bruk 2 dl. Smak til med salt og ha i oppbløt gelatin.

Legg kjøttet i biter sammen med grønnsakene i en form, press lett og hell over kraften.

Avkjøl, kutt i biter og server på flatbrød med pepperrot rømme (pisket rømme med pepperrot, salt og pepper). 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lofotsodd