Terryakimarinerte løvbiffer -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Terryakimarinerte løvbiffer

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i ca 1 cm tykke skiver. Legg i en frysepose og hell på terryakisaus. Knytt igjen og legg til marinering natten over i kjøleskapet eller 30-40 min i romtemperatur. Grill raskt over rødglødende kull, ca 1 min på hver side. Server med korianderpesto og potetsalat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?