Thai fiskekaker -

Thai fiskekaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Å lage fiskekaker er utrolig enkelt. Dessuten smaker de mye bedre enn de du får kjøpt i butikken. Man kan eksperimentere med forskjellige typer fisk og krydder. Disse er laget på torsk, hvitløk og ingefær. Ha alle ingrediensene i bollen på food processoren og la dem ligge der i 30 minutter. Dette gjør du for at ingrediensene skal ta smak av hverandre. Kjør food processoren til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper. Form fiskedeigen til små kaker. Varm oljen i en stekepanne. Stek fiskekakene gyllenbrune på hver side, ca. 1 minutt på middels varme. Serveres varme med vårløk, ris og sweet chili-saus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.