Thailandsk biffsalat -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Thailandsk biffsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tørrstek risen i panne til den er lysebrun. Støt den i en morter til den er finmalt. Skjær kjøttet i tynne skiver. Kok opp vann legg i kjøttet og vend om et par ganger. Trekk kasserollen vekk fra platen. Rør inn ris, løk i tynne båter, finhakket mynte, chilipulver, sitronsaft, fiskesaus og sukker. Smak til ev med mer sitronsaft, fiskesaus eller sukker. Skyll og riv salaten i litt store biter og vend inn kjøtt og krydderblandingen. Dryss over rikelig med hakket koriander.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Asiatisk biff
fav Tid: 180 min
Beef Pebre