Thailandsk rekeomelett -

Thailandsk rekeomelett

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

4 stk egg

4 ss vann

500 g reker

1 fedd hvitløk

0,5 stk chili, rød

0,5 stk purre

2 ts sitronskall, revet

2 ts olje

0,5 ts salt

0,5 ts sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Start med fyllet. Rens rekene. Finhakk hvitløken. Splitt opp chilipepperen og skrap ut frø og skillevegger. Finhakk fruktkjøttet. Finsnitt purren. Fres hvitløk, chilipepper, purre og sitronskall raskt i oljen. Rør inn rekene og smak til med salt og eventuelt litt sukker. Visp sammen egg, vann og en anelse salt. Varm olje i en stekepanen og hell omelettrøren i. Rør langs bunnen av stekepannen slik at ustekt røre renner ned og omeletten blir jevnt stekt. La omeletten stivne uten å røre de siste minuttene. Det skal ikke ta mer enn 5 minutter å steke en omelett. Server omeletten nystekt med rekefyllet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Scampi i chiliolje