Slik gjør du det:
Skjær sjalottløk, rødløk og vårløk i biter. Stek det mykt i olje på middels varme.
Finhakk ingefær, hvitløk og chili (fjern frøene om du ikke vil ha den så sterk).
Stek det i omtrent ett minutt under omrøring før du har i kokosmelk, kyllingkraft (vann og buljongterninger), karri og fiskesaus.
Del sitrongress i to på langs og del tomatene i to. Riv limeskall fra limen. Ha sitrongress, limeskall og tomater i kjelen.
Del kyllingfiletene i terninger og ha dem i kjelen. Smak til med salt og pepper. La det koke i 15-20 minutter. Smak til med limesaft til slutt. Server suppe med hakket koriander.
Galangal og limeblader kan byttes med ingefær og limeskall.
Sitrongresset kan du fjerne før servering.
Du kan kan servere suppa på ris og cashewnøtter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.