Tilbehør til fisk med romanesco - Det er ikke mye som skal til før fisken blir godt. Litt godt tilbehør, for eksempel.
Foto: TVNorge

Tilbehør til fisk med romanesco

Det er ikke mye som skal til før fisken blir godt. Litt godt tilbehør, for eksempel.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del opp romanescoen i små buketter. Kok den i godt saltet vann til den er nesten mør, omtrent 2-3 minutter, sil av og la den dampe av.

Finhakk sjalottløken. Stek den gyllen i smør sammen med karrien. Ha i kapers.Ha i romanescoen. La det steke med under omrøring i ett minutt eller to. Ha over på fat og pynt med persille.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pakore