Tilbehøret som passer til alt - Dette kan serveres til fiskepinner, kjøttboller og helstekt flyndre. Tilbehøret passer til det meste.
Foto: Erik Hannemann

Tilbehøret som passer til alt

Dette kan serveres til fiskepinner, kjøttboller og helstekt flyndre. Tilbehøret passer til det meste.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og hakk sjalottløken. Stek den i litt olje i et par minutter. 

Del tomatene (og eventuelt nektarinen) i små terninger. Bland med løken.

Kok bønnene i saltet vann i omtrent 2-4 minutter. Vend bønnene i olje. 

Legg bønnene på et fat, ha over tomatblandingen og dryss over persille. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Fiskepinner
fav Tid: 60 min
Innbakt flyndre
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold