Tilslørt rabarbra med råkrem -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Tilslørt rabarbra med råkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og del rabarbra i biter, kok den mør i en kasserolle med vann , sukker og kanel i 10-15 min. Avkjøl. Smelt smør i en stekepanne, tilsett malt havrekjeks, kanel og eventuelt litt sukker og stek gyllent på middels varme, rør om hele tiden, det skal ikke bli brent. Avkjøl. Pisk kremfløte med vaniljesukker til krem. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Bland sammen krem og eggedosis til råkrem. Legg rabarbra, råkrem og knust kjeks lagvis i en bolle eller porsjonsglass.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Mangomoussekake