Tilslørte bondepiker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Tilslørte bondepiker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell eplene, del dem i båter og skjær bort kjernehusene. Kok eplebåtene møre i vann/juice tilsatt sitronsaft. Smak til med sukker. Rør om slik at en del av eplene blir til mos, la det fortsatt være noen hele eplebiter igjen. Avkjøl. Smelt smør i en stekepanne ha i brød, sukker og eventuelt kanel og brun på middels varme. Vend på brødet hele tiden slik at det ikke blir for brunt. Brødblandingen skal ha en lys karamellfarge. Hell blandingen over på et flatt fat og avkjøl. Pisk kremfløte med vaniljesukker. Legg brød, eplemos og krem lagvis i en bolle eller porsjonsglass. Det øverste laget skal være krem. Dryss litt av brødblandingen på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Epleomelett