Timian- og fennikelgravet fjellørret -
Foto: TV2

Timian- og fennikelgravet fjellørret

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dryss sukker og salt over ørretfiletene. Ha på øvrige krydder, la det ligge i romtemperatur i ca. 2 timer. Ha på akevitt, snu filetene med skinnsiden opp, dekk til med plast og sett i kjøleskap i 2 dager. Ved servering skjæres fisken i skiver, anrett med en god salat, urtesaus, og gjerne glaserte pæreterninger ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravlaks med akevitt