Slik gjør du det:
Smelt smør og sjokolade i vannbad. Mal nøttene. Pisk egg, sukker og vaniljesukker godt. Bland så inn smeltet smør/sjokolade, malte nøtter og mel. Fyll røren i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter), og stek kaken på nederste rille ved 175°C i ca 25-30 minutter. Kaken skal være noe bløt i midten. Avkjøl kaken. Smelt smør, sjokolade og sirup til en jevn glasur. Hell glasuren over kaken mens den fremdeles står i formen, og sett kaken kaldt så glasuren stivner. Kaken kan gjerne pyntes med tørket ananas. Skjær da fersk ananas i tynne skiver (3-5 mm), og tørk dem på rist i stekeovnen med ovnsdøren på gløtt. (40-50°C i 3-4 timer). Selvgodt er velgjort.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.