Tiramisu - Her får du en nydelig oppskrift på den italienske klassikeren.
Foto: Svein Brimi

Tiramisu

Her får du en nydelig oppskrift på den italienske klassikeren.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland eggeplommer med sukker og pisk luftig, tilsett mascarpone og rør glatt. Pisk eggehvitene stive med en klype salt. Bland eggehvitene med ostekremen. 

Legg et lag med krem i bunnen av en serveringsskål med kanter eller en fin glassform. Dypp fingerkjeksene i kaffen som er blandet med konjakk og legg dem på kremen. Pass på at de ikke blir for bløte. 

Legg et nytt lag med krem/kjeks oppå ov avslutt med et lag krem. Dryss over revet sjokolade på toppen og avkjøl ca. 1 time før servering. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Italiensk tiramisu