Tirsdagsuppe med lam -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Tirsdagsuppe med lam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens løk og grønnsaker. Hakk løk og hvitløk og skjær resten av grønnsakene i terninger eller tynne staver. Ha alt i en gryte med olje og surr til løken er blank. Tilsett kvernet lammekjøtt og brun. Rør om med en tregaffel slik at det kvernede lammekjøttet blir finfordelt. Tilsett salt og krydder. Ha i vann, buljong og tomater, kok opp og la trekke i 15-20 min. Tilsett tomatbønner, kok opp og la suppen trekke 5-6 min. Smak til med salt og krydder. Server med brød og ev. litt revet ost. Tips: I stedet for tomatbønner kan det tilsettes linser (trenger ingen utvanning), ris, makaroni eller spagetti brukket i mindre biter. Gulrøtter, sellerirot og poteter kan erstattes av frossen grønnsakblanding etter smak (for eksempel wok eller ratatouilleblanding).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Cassoulet
fav Tid: 120 min
Fransk lammegryte
fav Tid: 60 min
Couscous Marrakesh