Tomat og bakt aubergine -
Foto: Clotilde Dusoulier

Tomat og bakt aubergine

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 

Forvarm ovnen til 200 grader.

 Del tomaten i terninger.

Legg auberginen i en ildfast form og prikk hull i skinnet med en gaffel. Bak i 45-50 minutter, til den er helt myk. Snu underveis. Sett den til side til den er kald nok til å håndtere. 

Lag et dypt snitt på langs. Skrap ut innholdet med en treskje. Kast skinn og stilk. Mos kjøttet grovt med en gaffel. 

Fordel auberginekjøttet på fire tallerker. Legg tomatene på toppen og ha på salt og pepper. Ha på olivenolje, oliven og basilikum. 

Server straks. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Fylte auberginer