Tomatchutney -
Foto: Kim Holthe

Tomatchutney

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag et kutt i tomatene og legg dem i kokende vann. Ta dem opp etter noen få sekunder og flå dem. Tomatene deles og kjernene fjernes. Varm opp olje og la finhakket løk, hvitløk og strimlet paprika frese noen minutter. Legg tomater og resten av ingrediensene i kjelen med olje/løk/paprika. Rør godt rundt og la det småputre sammen i 1 -1 1/2 time. Fyll blandingen på egnede glass mens den ennå er varm, men ikke kokende. Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. Med sløyfe og kort er et glass hjemmelaget chutney også en hyggelig gave.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Tomatmarmelade
fav Tid: 60 min
Syltet gresskar