Slik gjør du det:
- Tomater med pesto Rist/stek pinjekjernene i en tørr stekepanne til de er gylne men ikke brune. Ha frisk basilikum, pinjekjerner og hvitløk i en hurtighakker og kjør sammen mens du sper med olje i en tynn stråle til en litt tynn grøtaktig konsistens. Tilsett revet parmesan og kjør lett sammen. Smak til med salt og pepper. Lag et lite snitt i skinnet på tomatene og legg dem i kokende vann i ca 30 sek. Avkjøl raskt i iskaldt vann og trekk av skinnet. Del tomatene i båter. Kok opp balsamicoeddik og la trekk uten lokk til en sirupaktig konsistens. Avkjøl og "ringel" balsamicosirup over tomatene før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.