Tomates a la Corobessa con pesto -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Tomates a la Corobessa con pesto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

- Tomater med pesto Rist/stek pinjekjernene i en tørr stekepanne til de er gylne men ikke brune. Ha frisk basilikum, pinjekjerner og hvitløk i en hurtighakker og kjør sammen mens du sper med olje i en tynn stråle til en litt tynn grøtaktig konsistens. Tilsett revet parmesan og kjør lett sammen. Smak til med salt og pepper. Lag et lite snitt i skinnet på tomatene og legg dem i kokende vann i ca 30 sek. Avkjøl raskt i iskaldt vann og trekk av skinnet. Del tomatene i båter. Kok opp balsamicoeddik og la trekk uten lokk til en sirupaktig konsistens. Avkjøl og "ringel" balsamicosirup over tomatene før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Basilikumpesto