Hopp til hovedinnhold
Tomatisert fiskegryte

Tomatisert fiskegryte

Tomater, oliven, hvitløk og løk gir smak og farge til fisken.

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Se fremgangsmåten

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i pene porsjonsstykker. Finhakk hvitløken, hakk løken grovt og skjær baconet i små terninger. Stek hvitløk, løk og bacon i smør i et par minutter, uten at det blir brunt. Tilsett oliven. Legg fisken i bunnen av et smurt ildfast fat. Dryss på salt og pepper. Vær forsiktig med saltet, for både bacon og oliven gir saltsmak. Hell baconblandingen over fisken og hell på tomatene. Bak retten i ovnen ved 180 °C i ca. 20 min til alt er gjennomkokt. Dryss hakket persille over og server poteter eller ris ti. 

Kanskje disse også frister?