Tomatisert fiskegryte - Tomater, oliven, hvitløk og løk gir smak og farge til fisken.
Foto: Robin Balas

Tomatisert fiskegryte

Tomater, oliven, hvitløk og løk gir smak og farge til fisken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i pene porsjonsstykker. Finhakk hvitløken, hakk løken grovt og skjær baconet i små terninger. Stek hvitløk, løk og bacon i smør i et par minutter, uten at det blir brunt. Tilsett oliven. Legg fisken i bunnen av et smurt ildfast fat. Dryss på salt og pepper. Vær forsiktig med saltet, for både bacon og oliven gir saltsmak. Hell baconblandingen over fisken og hell på tomatene. Bak retten i ovnen ved 180 °C i ca. 20 min til alt er gjennomkokt. Dryss hakket persille over og server poteter eller ris ti.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.