Tomatisert pasta med sopp og grønnsaker

Tomatisert pasta med sopp og grønnsaker

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Pasta

Slik gjør du det:

Kok pasta i vann tilsatt salt og olje. Kok ette anvisning på pakken. Hell av kokevannet. Finhakk sjalottløk og hvitløk og surr til den er myk i olivenolje, tilsett tomatpuré og la surre i ca 1 min før hermetiske tomater og kvister med friske urter tilsettes. Kok opp og la tomatsausen koke uten lokk i 10-15 min. Ta ut urtene. Rens og skjær sopp i biter og squash i strimler. Varm olje i en stekepanne, tilsett smør og stek soppen til den er gyllen og all soppvæske er kokt inn. Squash stekes med de siste 6-7 min. Tilsett sorte oliven, smak til med alt og pepper. Vend godt avrent pasta inn i tomatsausen, anrett i dype tallerkener og legg over stekt sopp og squash. Dryss over finhakket frisk basilikum og revet parmesan.

Kanskje disse også frister?