Tomatmarmelade - En annerledes, men kjempegod marmelade som deilig tilbehør til stekt kjøtt.
Foto: Astrid Hals

Tomatmarmelade

En annerledes, men kjempegod marmelade som deilig tilbehør til stekt kjøtt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Dypp tomatene noen sekunder i kokende vann, og flå av skinnet. Del dem i to, og ta ut innmaten. Skjær tomatkjøttet i terninger og bland med sukkeret.La det stå litt slik at sukkeret begynner å smelte. Kok tomatene til de er møre og har moset seg. Rør inn ingefær og sitronsaft, og kok marmeladen uten lokk i ca. 5 minutter. Fyll marmeladen på små glass som skrus til med det samme.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Tomatchutney
fav Tid: 60 min
Syltet gresskar
fav Tid: 10 min
Syltede gulrøtter