Slik gjør du det:
Fetaosten kan byttes med tofu eller mozzarellaost.
Hakk sjalottløken.
Skyld speltkornene og la dem renne av. Ha dem i en medium kjele. Ha i en halv liter kaldt vann, sjalottløk, laurbærblad og en klype salt. Kok opp og la det koke i 45 minutter. Kjøl av.
Når kornene er avkjølt, ha dem i en bolle. Ha på litt olivenolje, eddik, kanel og chilipulver. Bland godt.
Fjerne frøene fra tomatene (om du vil) og del dem store biter.
Ha i tomatene, fetaosten og gressløk i salatbollen. Ha på litt pepper og bland godt. Smak til med litt salt.
Server straks eller dekk med plast til det skal serveres. Den holder seg fint i et par dager.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.