Tomatsalat -

Tomatsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Tomatene blancheres i kokende vann i 15 sekunder, legges straks i isvann. Kutt tomatene i skiver. 2. Finhakk løken, ingefær og basilikum. 3. Legg alt lagvis på en tallerken, sprinkle med balsamicoeddik og dryss salt og pepper mellom hvert lag.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Grønn salat