Tomatsaus - Her er oppskriften på en deilig tomatsaus som kan brukes til pasta, pizza og som suppe.
Foto: Christopher SJuve

Tomatsaus

Her er oppskriften på en deilig tomatsaus som kan brukes til pasta, pizza og som suppe.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk løken. Stek den blank i olje. Knus hvitløksfeddet og ha i pannen. La det steke i ca 30 sekunder før du har i tomatboksene. (Bruker du ferske tomater så kan du enten hakke dem opp og ha i gryta, eller koke dem, ha i isvann og dra av skinnet før du har hakker og har i gryta). Pass på at du moser godt med en stekespade. Ha i kyllingbuljong, finhakkede soltørkede tomater, sukker, eddik og laurbærblad. Knus oregano (eller andre urter) og anisfrø i en morter (du kan droppe dette, men da blir aromaene mer dempet). Ha i kjelen. Smak til med salt og pepper. Juster også sukker/eddik etter smak. La det koke i minst 7-8 minutter. Sausen kan også koke i mye lenger på svak varme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?