Tomatsuppe med basilikumolje og parmesan -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Tomatsuppe med basilikumolje og parmesan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell tomater, buljong og 2 ss olje i en kasserolle. Tilsett finhakket hvitløk, sukker og basilikum. Kok opp og la trekke under lokk i ca 30 min. Smuldre brødet og ha i suppen og rør rundt til suppen har tyknet (på svak varme). Smak til med eddik, resten av oljen, salt og pepper. Rør ned 1-2 ss basilikumolje i hver tallerken rett før servering. Basilikum olje med parmesan lages mens suppen får trekke. Plukk bladene fra en potte basilikum og ha over i en foodprocessor sammen med hvitløk, ristede (lett stekte uten smør) pinjekjerner og parmesan. Kjør sammen og spe med olje. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.