Tomatsuppe med egg -

Tomatsuppe med egg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk løken og fres den i olje sammen med tomatene og laken i 5-6 minutter. Spe med vann og tilsett buljongterning. La suppen småkoke i 5 minutter. Rør hvetemel ut i fløte og visp det i suppen og la suppen koke videre i 5-10 minutter. Smak den til med salt og pepper og server den eventuelt med halve hardkokte egg. Tips: Suppen kan krydres med finhakket basilikum eller rosmarin.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Brokkolisuppe