Tomatsyltetøy med kanel - Tomatsyltetøy med et bittelite hint av kanel er artig og forfriskende.
Foto: Clotilde Dusoulier

Tomatsyltetøy med kanel

Tomatsyltetøy med et bittelite hint av kanel er artig og forfriskende.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok glasset du skal ha syltetøy på, det blir omtrent en halv liter (bruk gjerne to glass). 

Del tomatene i to og legg dem i en kjele med sukker og kanel. Rør rundt og vent en times tid. 

Kok opp under omrøring i ti minutter. Sil av tomatene og ha resten tilbake i kjelen og kok i fem minutter til under omrøring. 

Hell syltetøyet på glass. Legg i kanelstangen. 

Dette holder seg i månedsvis. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Aprikossyltetøy
fav Tid: 30 min
Shakshouka