Toro-tartar -

Toro-tartar

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stangsellerien legges i kaldt vann i 1 time og drysses med salt. Tunfisken hakkes fint med en svært skarp kniv. Rødbetsaften og soyaen blandes, og smakes til med wasabi. Tunfisktartaren legges på en liten dyp tallerken med litt av soya/rødbetsausen i bunnen. Ha rogn på toppen. Pyntes med strimler av frisk rødbet og selleri.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sushi
fav Tid: 20 min
Sashimi
fav Tid: 60 min
Spicy Tuna Roll