Torsk i kaperssaus -

Torsk i kaperssaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i mindre stykker og rull dem eventuelt sammen. Dryss på salt og pepper. Kok opp fiskekraft og hvitvin, legg fisken i og la den trekke til den er gjennomkokt, ca. 7 minutter. Ta opp fisken og hold den varm. Sil kokelaken og kok den opp. Visp sammen eggeplommer og fløte og visp det i kokelaken. Varm sausen til den tykner, den må ikke koke, da skiller den seg. Tilsett kapers med litt av laken og smak om sausen trenger mer salt og pepper. Hell sausen over fisken før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk med estragon